Pe 7 decembrie va avea loc Conferința de lansare a programului „Femeia Antreprenor”2018

Din data de 14.11.2018, pe site-ul www.aippimm.ro, a devenit activă aplicația electronică prin care româncele se  pot înscrie în Programului național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Formularul de înscriere se poate accesa la https://programenationale2018.aippimm.ro/

Pentru participarea la program fiecare solicitantă va completa şi transmite on-line formularul de înscriere (Anexa nr 1). Aplicația va fi închisă cu o 1 zi înainte de Etapa I –Conferința națională dedicată femeilor antreprenor din România.

Femeile care se vor inscrie in program vor avea ocazia să participe la o serie de cursuri și ateliere de antreprenoriat în țară și în străinătate, în 3 etape:

 • Etapa I – Conferința națională care va avea loc la Bucuresti pe data de 07 decembrie și care este dedicată femeilor antreprenor din România pentru maximum 400 de participante, care au deja o afacere și femei care doresc să-și deschidă o afacere, având ca tematică asistenţa oferită IMM-urilor de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, competitivitatea acestora şi cultura antreprenorială.
 • Etapa a II-a – Organizarea a 4 workshop-uri care vor avea loc in 4 orase din tara pentru maximum 160 de participante care dețin afaceri, având ca tematică adaptarea stilului de leadership în funcție de persoană, abilitatea de comunicare, relaționarea în afaceri, modalități de a motiva echipa, delegarea eficientă a sarcinilor.
 • Etapa a III-a – organizarea a 4 evenimente internaționale de tip business to business pentru maximum 80 de participante având ca obiectiv creşterea abilităţilor IMM conduse de femei în formarea de parteneriate externe.

Detalii despre Procedura de implementare a Programului național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii îl puteți găsi accesând site-ul ministerului:  http://www.aippimm.ro/articol/programe/programul-femeia-antreprenor-2018/procedura-de-implementare-a-programului-national-multianual-pentru-dezvoltarea-antreprenoriatului-in-randul-femeilor-din-sectorul-intreprinderilor-mici-si-mijlocii-2   

There are 2 comments
 1. Felicitari pentru initiativa!
  Doresc sa particip la acest eveniment!
  Numelle meu este Cornelia Decu Chaumont si ma ocup de societatia PURAROM LABORATOIRE, o afacere de familie!

  telefon 0724269920

  • ffa

   Buna ziua. Programul Femeia Antreprenor 2018 este initiativa Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. FPFA este partener de promovare. Speram ca ati reusit sa va insccrieti pe aplicatia publicata pe site-ul ministerului si sa participati la program. Pe viitor pentru o cumincare mai facila va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@ffa.com.ro sau la nr. de telefon:0758833790 . Va multumim!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #7b2469;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}