Epidemia de coronavirus afectează şi industria organizării de evenimente

 

Epidemia de coronavirus afectează şi industria organizării de evenimente, în condiţiile în care multe dintre acestea au fost anulate. Preşedinta Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin, Cristina Chiriac, a precizat, pentru Radio România Actualităţi, că organizaţia pe care o conduce va publica, luni, o scrisoare deschisă adresată guvernului, prin care va cere măsuri de sprijin pentru mediul de afaceri:

Cristina Chiriac: Anularea acestor evenimente pe bandă rulantă, la scară internațională, atrage după sine o altă serie de antreprenori care vor intra în dificultate. Nu mă refer doar la antreprenorii care depind de organizarea acestor evenimente, ci mă refer la logistica necesară acestor evenimente, mă refer la cei care urmau să performeze pe aceste scene, ei depind eminamente de aceste contracte şi anularea acestor evenimente duce implicit la lipsa resurselor financiare care le asigurau bunul trai.

http://www.rador.ro/2020/03/14/epidemia-de-coronavirus-afecteaza-si-industria-organizarii-de-evenimente/

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #7b2469;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}